Museet for Søfart

MUSEET FOR SØFART


I sømandens fodspor

Følg de skrånende broer ned i den gamle tørdok og følg med på en rundvisning i museets udstilling. Dit liv er afhængigt af søfart.  Verden er afhængig af søfart. Via søfarten, og den handel og de kulturpåvirkninger den er en del af, har Danmark været bundet sammen med resten af verden. Det er den historie og den nutid, der bliver foldet ud på museet. Varighed ca. 1 time.


Danmarks smukkeste hul i jorden

Priser og anerkendelser er regnet ned over det underjordiske museum Museet for Søfart. Det spektakulære museum er tegnet af BIG – Bjarke Ingels Group.  Følg med på en rundvisning med fokus på det arkitektoniske greb og dokkens udfordrende transformationsproces fra tørdok til enestående underjordisk museum. Varighed ca. 1 ½ time.


En særlig hilsen til søens folk

En festlig koncert med sange fra de syv verdenshave - tag med på en klukkende musikalsk sejltur i stiv kuling, sammen med en anløben besætning af gæve søfolk, forladte fiskerpiger, seje landkrabber, søpølser, smægtende havsild og andet godt fra havet!  Det går ikke stille af, når vi letter anker og håber på god vind med bl.a.: Når en sailor går i land, On a slow boat to China og Skibet skal sejle i nat (kan også arrangeres andre steder end på Museet for Søfart).DESTINATION HELSINGØR       mail: info@destinationhelsingoer.dk / tlf: 0045 4141 0853