Frokost og middag

FROKOST OG MIDDAG


Lad os arrangere jeres frokost eller middag. Vi kender de steder vi foreslår og ved hvad der fungerer. Find inspiration i nedenstående forslag eller kontakt os for flere.....


Vil I supplere med underholdning eller tematisering f.eks. en maritim fest, en kongelig fest, en sundtoldsmiddag, et Hamlet tema - så står vi også for det.Kafferisteriet på Kronborg

Kafferisteriet, Nordsjællands første mikro-kafferisteri, ligger i en af de gamle garnisonsbygninger som omgiver Kronborg Slot. Risteriets hyggelige lokale til frokost og middag har udsigt til slottet.


Kadetten på Kronborg

Den historiske Sekondløjtnantsskole ved Kronborg Slot, hvor kadetter i sin tid fik striber på skuldrene, når de rykkede op i rang og blev officerer er nu indrettet til  café, bageri, møde- og selskabslokaler. Kadetterne i dag sørger for, at alle gæster får en oplevelse, der rykker. Både ved smagsløgene, serviceopfattelsen og det historiske indblik i Kadettens unikke omgivelser.


Museet for Søfart

Museet for Søfart er beliggende under jorden i den tidligere tørdok på Helsingør Skibsværft.  Arkitekturen er unik og museet har vundet flere internationale priser siden åbningen i efteråret 2013. Middag eller frokost serveres i museets café med udsigt til dokken.


Kulturværftet

Mærk historiens vingesus i Helsingørs gamle skibsværft, der er forvandlet til et stort kulturhus. Nyd frokost eller middag i caféen, i et af de særlige lokaler eller udendørs hvis vejret tillader det. Uanset hvad er der fin udsigt til Kronborg.


Brasserie 1861 på Strand- & Badehotel Marienlyst

Brasserie 1861, som er beliggende i Utzons glaspavilloner direkte til Øresund, har Danmarks smukkeste havudsigt og et ambitiøst, visionært økologisk køkken med fransk-dansk inspiration. Navnet Brasserie 1861 refererer til hotellets etablerings år.


Skydeselskabet

Helsingørs Kongelig Privilegerede Skydeselskabs selskabslokaler er beliggende i centrum af byen i en fornem patriciergård i nyklassicistisk stil. I de historiske lokaler hænger skydeskiver på alle vægge.


Renæssance Kælderen

I centrum af byen ligger denne store hvælvede kælder fra ca. 1590. Kælderen er bygget som køkken, men har ved senere lejligheder været Helsingørs vagt- og vinkælder. Nu fungerer kælderen som historisk selskabslokale. Her bænkes gæsterne ved 200 år gamle borde. Der benyttes kun levende lys.


På Øresund 

Glem ikke at Sverige ligger lige på den anden side. Nyd maden på Øresund med en skøn udsigt over vandet. Ombord på en af bådene der sejler rutefart eller ombord på et lejet skib.

DESTINATION HELSINGØR       mail: info@destinationhelsingoer.dk / tlf: 0045 4141 0853