Jul

Jul


Julesnaphanerunde

En eventyrlig og historisk jagt på forskellige poster i centrum af Helsingør og udendørs ved Kronborg. Find sammen sjove og gamle finurligheder. Smag og gæt på krydderier, der blev anvendt i middelalderen. Lær om gamle konger og om svenskekrigene, hvor begrebet ”Snaphanerne” opstod. Lær om klostrene og deres funktioner i middelalderen. Deltagerne inddeles i hold og får materialer til at løse opgaverne med. En

anderledes, sjov og indholdsrig aktivitet til årets julefrokost!


Juletur i Helsingør by

På en tur rundt i byen opleves julestemningen i centrum. Alt efter ugedag sammensætter vi et program der kan inkluderer besøg i byens kirker, besøg i museernes juleudstillinger og julebutikker, besøg i specialbutikker samt besøg på Axeltorv hvor byens flotte juletræ står. Turen rundes af med gløgg og æbleskiver et hyggeligt sted i centrum af byen.


Besøger I Helsingør sidste weekend i november eller første weekend i december kan Kronborgs julemarked inkluderes i jeres program.


Julebutikken i Gurre

For 38. år i træk inviterer julebutikken på besøg i Gurre, ca. 5 km fra Helsingør. Her er der igen i år samlet de smukkeste juletræer, juledekorationer, julepynt, nisser og alt andet hvad julehjertet må begære. Og igen i år er det muligt at fælde sit eget juletræ. Her er hængebugsvin, påfugle, ænder, høns, får og masser af muligheder for at få en oplevelse ud af et besøg.

Der er ildsteder hvor man kan varme sig, en kravle traktor til de små og i weekenderne i december måned er der ponyridning. I den hyggelige tipi eller i varmestuen serveres gløgg, kakao og æbleskiver.DESTINATION HELSINGØR       mail: info@destinationhelsingoer.dk / tlf: 0045 4141 0853