Skov, strand og vand

SKOV, STRAND og VAND


Sejltur på Øresund

Mulighederne for sejlture på Øresund er mange; et dampskib, en skonnert, en færge, en fiskerbåd. Sejl ud fra Helsingør Havn på sejlads ”Med Kronborg om bagbord”. Prøv en morgensejlads, med kaffe og morgenbrød, en frokost tur med frokostbokse eller skipperlabskovs, eller sejl ud en sen eftermiddag med champagne og en gourmet middag ombord.


Øresundsakvariet

Danmarks mindste, men absolut hyggeligste saltvandsakvarium. Tag med ned under havoverfladen, og oplev det fantastiske dyre- og planteliv, der er i Øresund. Kom med backstage til akvariets "undervisnings-vådbord" hvor I hører om forskellige dyr fra Øresund som søstjerne, fladfisk, hummer og taskekrabbe. Mens formidleren fortæller, kan I røre og føle på de pågældende dyr. Turen afsluttes i udstillingen med fodring af et eller flere akvarier. Herefter kan I gå rundt på egen hånd i akvariets udstilling.


Kajak og SUP boards 

Øresund byder på mange eventyr. Prøv en tur i en af de stabile havkajakker og tag en tur op langs kysten mod Ålsgårde og Hornbæk. Hvis I er heldige ser I måske sæler og marsvin undervejs. Eller prøv et SUP (Stand Up Paddle) board til vandsjov langs kysten. Vi sammensætter et program ud fra deltagernes evner og ønsker – og altid med grundig introduktion.


Marsvinesafari 

Tag med på marsvinesafari og oplev Danmarks lille hval. Vi sejler ud fra Nordhavnen i Øresundsakvariets store gummibåd og tager til området foran Hornbæk Plantage, hvor der findes et marsvinehabitat. Undervejs spejder vi efter marsvinene imens Øresundsakvariets formidlere fortæller om den fascinerende lille hval som efterhånden er blevet ret almindelig i Øresund.


Sejltur fra Nordhavnen 

I sejler selv jollerne, der bringer jer ud på oplevelser på Øresund. Inden I sejler ud får I en introduktion til bådene. De kræver ikke speedbådsbevis og jollerne er særdeles manøvredygtige. Hver båd har plads til 4 - 5 personer og udrustning ombord, og bevæger sig stabilt og trygt, så I kan nyde vandet.   


Helsingør - Helsingborg 

Husk at Sverige ligger lige ovre på den anden side. Nyd en dejlig sejltur over Øresund med en skøn udsigt over vandet og ind mod Helsingør by.


Mini OL

Helsingør ligger i naturskønne områder hvor både strand og skov indbyder til aktiviteter. Vi sammensætter et program hvor I inddeles i hold og dyster mod hinanden. Vores værter står klar til at sikre en smidig afvikling af dagen.  I programmet kan indgå beachvolley, løb i skoven, fodbold, yoga, svømning fra stranden, snorkelrute, cykel og mountainbike i skoven og motionsredskaber.


Beach Play

Stranden ved lystbådehavnen og med smuk udsigt til Kronborg og Øresund er at oplagt område at benytte til Beach play og cykeltur. I inddeles i hold, som skal igennem forskellige stationer. På stranden står vores instruktør klar med stationer som f.eks beach volley, byg sandslot på tid, strandspil etc.  Herudover er en af stationerne lagt i cykel afstand fra stranden, f.eks. ved den smukke Hammermølle, som I cykler gennem skoven til og via kysten fra. Turen foregår på almindelige cykler. I lystbådehavnen kan der være en post med smagsprøver på gode lokale produkter.
DESTINATION HELSINGØR       mail: info@destinationhelsingoer.dk / tlf: 0045 4141 0853