Om os

HVAD GØR OS SPECIELLE?


Det handler om vores erfaring og praktiske tilgang. Vi har haft ”hands on” både ved  udvikling og gennemførelse. Vi arbejder ikke kun teoretisk, men har prøvet at stå som den der møder gæsten når æbleskiverne skal vendes til juleeventen og vi har prøvet at sende til tryk med bævende hjerte om korrekturen er rigtig.


Mød os her:

Anette Kjærholm   

- en målrettet og struktureret koordinator, med en bred erfaring inden for events, arrangementer, incentives, kultur og turisme. Med i bagagen er 9 år som eventkoordinator på Kronborg Slot og 20 år som konsulent i Carlson Wagonlit Travel, Kilroy Travels og DFDS Scandinavian Seaways. Har løst en bred vifte af opgaver indenfor strategisk, kommerciel og konceptuel udvikling, idéudvikling af produkter, markedsføring, eksterne samarbejder, omvisningskoncepter, salg, udstillingskoordinering og praktisk afvikling.


Anne Danielsen

- har mere end 25 års erfaring med alle former for planlægning og afvikling af events og arrangementer i ind og udland - primært B2B. Har arbejdet med en myriade af kommunikations- og marketingopgaver i firmaer som SKI, Fujitsu, Computerworld, Alcatel og Forlaget Børsen. Anne er uddannet fra CBS, hendes styrker er en stor fokus på detaljer, et kæmpe servicegen, og en evne til at få tingene gjort.


Helsingør er beliggende på den nordøstlige kyst af Sjælland i det østlige Danmark. Helsingør har en befolkning på 46.830 (2016), og  over en million besøgende om året.


Helsingør er en kultur by med dybe rødder i historien. Byen har en af Europas bedst bevarede historiske bykerner.


Da Sundtolden (1427-1857) blev indført af Erik af Pommern, udviklede Helsingør sig fra et lille fiskerleje til en købstad.

I mere end 400 år var Helsingør en international by - selv Shakespeare hørte om byen! Helsingør er internationalt kendt for sit slot Kronborg, hvor William Shakespeares skuespil Hamlet finder sted.


I 2013 åbnede Danmarks fantastiske nye Søfartsmuseum i Helsingør som en del af Kulturhavnen, som forbinder Kronborg med centrum af Helsingør i et inspirerende møde mellem fortid og nutid.


DESTINATION HELSINGØR       mail: info@destinationhelsingoer.dk / tlf: 0045 4141 0853